Added by on 4 april 2016

NEDERLANDSE VOICE OVER JEROEN KRAMER

‘Ik zeg wat u bedoelt.’

nederlandse voice over Jeroen Kramer

Als Nederlandse voice over ben ik niet alleen te horen in commercials op radio en televisie. Ik ben ook de stem in talloze bedrijfsfilms en verteller van luisterboeken. Ik lever de commentaarstem bij documentaires. Ik spreek audio-tours en e-learning modules in. Talloze Nederlandse stemmencastings  zijn dan ook uitgekomen bij mijn stem.

  • 20+ jaar ervaring

  • direct contact

  • snelle levering

  • profi studio inbegrepen

Ik heb  voice overs gedaan voor:

Snel schakelen? Bel  +31655 182520 of mail mij. Check alvast de prijslijst en beluister de downloadbare voice over demo’s . Ik ben trouwens dol op complimenten, en die lees je in de reviews. Of  pak er even een koffie bij en blader een uurtje…

 

voice over inclusief studio

Uiteraard bezoek ik vaak en veel studio’s. Maar ook vanuit mijn eigen ProTools-geluidsstudio lever ik audio van topkwaliteit. Zonder bijkomende studiokosten. Meestal binnen 24 uur, vaak dezelfde dag nog.

direct contact

Als we niet samen in de studio zitten, is telefonisch overleg vooraf over de gewenste ‘tone of voice’ wel zo efficiënt. Ik doe een stukje voor, net zo lang tot u tevreden bent. Live-regie via Skype of SourceConnect Now kan ook. Uiteindelijk klinkt het precies zoals u in uw hoofd had. Of beter!

veelzijdig

Ik doe dit werk al meer dan twintig jaar. Door mijn brede ervaring voor de camera en achter de microfoon beschikt mijn stem over een veelheid aan registers – van jeugdig enthousiasme tot vertrouwenwekkende warmte. Van zakelijke no-nonsense tot uitzinnige gekte.

meedenkend

Een doctoraal Engelse taal- en letterkunde, liedjesschrijverij en een stapeltje reisartikelen en columns maken mij tot een betrouwbare meedenker. Ik signaleer stilistische en grammaticale uitglijders, en inhoudelijke ruis. Ik verzin een alternatief waar u bij zit. Ook als het ineens toch korter moet, of beter moet ‘bekken’.

Engelse voice overs

Behalve Nederlandse doe ik ook Engelse voice overs . Mijn accent is onberispelijk Brits, maar als het moet roer ik er zo een snufje Dutch doorheen.

 voice over-demo op maat

Nu alleen nog uw klant overtuigen? Voor opdrachten vanaf € 250 lever ik gratis een demo op maat.

downloadbare voice demo’s:

 Category:

Geen categorie

Comments are closed.