Wat vind je van de cd? En van de voorstelling? Plaats HIER je reactie…

————————————————————————————————————-

We waren onder de indruk van Jeroen’s muzikaliteit  en presentatie. En ik vond Kleine Kees zo mooi gezongen! 

Paulien Rietveld

Een indicatie voor de kwaliteit van een cd is bij mij of ik hem na in de eerste week een paar keer draaien onder het koken nog steeds leuk vind. Blij je te melden dat dat het geval is. Sterker nog, ik betrap me erop dat ik de melodieën loop te fluiten in de parkeergarage van mijn werk. Voorlopige hoogtepunten: Bustehouder, Drie op één en De koningin. Maar ik blijf hem draaien en dan kan die top drie nog gaan verschuiven naar wat minder makkelijk in het eerste gehoor springende kroonjuwelen. Sterke teksten met onderkoelde humor.  Swingend onderbouwd met verrassend gitaarspel. Respect, chapeau, ga zo door!
Ron Kolsteeg

Intens genoten van je energie, je stem, je onstuimige muzikale geluid en niet in de laatste plaats je prachtige teksten
Maria Schuiten

Wij hebben een top avond gehad. Het was knus en persoonlijk. Alsof je in een huiskamer zat. Hans ging alleen mee zei hij als Bustehouder gezongen werd. Hij werd op zn  wenken bediend, het openings nummer. Glimmen! Bij Keesie hebben Jet en ik een traantje weg gepikt ha ha. Wat jij daar neerzette was zeer veelzijdig. Was top.
Ankie Wesselingh

Jeroen was goed!!! Scherp met veel humor, gevoelig en absurd. Soms best wel grof maar altijd met humor en niet ordinair. Ik vond het geweldig en heb genoten.
Marion Verbeeten

Als kind kreeg ik ooit een bandje met Nederlandse liedjes die tot op de dag van vandaag (ik ben nu 25) in mijn hoofd rondzoemde. ‘bustehouder groot of klein laat mij jouw bustehouder zijn’ en ‘eens per jaar doen we barbiequeee en karaokeee’… verder kwam ik niet. Ik heb vaak op internet gezocht. Jaren geleden al maar ik kon me geen titel geen zanger/groep etcetera herinneren. Gisteren zong ik weer bustehouder en ging ik weer op zoektocht en ja, daar kwam jouw pagina in beeld! Heerlijk, eindelijk kan ik meezingen met muziek en kan ik het liedje weer eens uitzingen. Geweldige nummers; vrolijk, frivool, humor simpel en doeltreffend en ook tof dat kinderboek over mijn vrouw de koningin en ik! Man o man, ga zo door, ik blijf luisteren.

Noor Debets

He Jeroen wat een goeie cd! Prachtige teksten op fijne muziek. Ik was thuis voor ik het wist. Dank en groeten, Bruun
Bruun Kuit  (acteur/theatermaker)

Een voorstelling zoals het liedjesprogramma van Jeroen Kramer heb ik nog niet eerder op de Nederlandse podia gezien. Niet alleen is Jeroen een virtuoos gitaarspeler en buitengewoon begenadigd zanger, ook de teksten van de songs zijn volstrekt eigen. Samen met de bizarre bespiegelingen op het leven in de verhalen tussen de liedjes door, krijgen we een inkijk in de unieke wereld die Jeroen Kramer heet: een van grillige seksuele fantasieën, sentimentele smartlappen, amechtige protestsongs en puntgave liefdesliederen aan elkaar hangend universum. Kom daar nog maar eens om, tegenwoordig…
Kees Prins (acteur/theatermaker)

Wat een onverwachte kant van jou, heerlijke avond met 100% zelfgemaakte zelfgezongen kritische geestige chansons: lekker pittig en actueel. Niet alleen zijn je melodien heerlijk muzikaal, elegant, en levendig, vooral ook je vertolking is verrukkelijk. Ik ben nu al drie keer geweest, en kom graag nog een keer want dit soort muziek hoor ik veel te weinig op de radio.
Machteld van Gelder (Stormy Minutes Society / De Taarten van Abel)

Wat een heerlijke voorstelling. Ik had het gevoel bij de “ontdekking”van een bijzonder talent te zijn. Geestige en hartverwarmende liederen in een verrassende, nieuwe vorm ergens tussen protest-song en levenslied. En een ras artiest op het toneel, nog niet besmet met routine. Kwetsbaar, alert en ontroerend. Ik weet als toneelspeler ineens weer waar het plezier van optreden zit. Dank daarvoor.
Maarten Wansink (acteur/theatermaker)

Wat een juweeltje heb je in het theater, het medicijn tegen de weemoed, waar blijft de CD??? Volop in bloei en voorlopig nog niet uitgegroeid!! Een kus!
Dieuwertje Blok, radio- en tvpresentator

Willem Alexander en Maxima, waar je zo aanstekelijk over zingt, gaan op toernee. Ik zeg: ga in hun koninklijk kielzog mee, want alle provinciën en de overzeese gebiedsdelen verdienen Jeroen Kramer.
Lodewijk Dros (Trouw)

Wat fijn dat je het nu eindelijk doet! Dat je jouw eigen originele, te gekke Nederlandse liedjes zingt. Ik vond je optreden prachtig, alles zit er in humor, muzikaliteit en ontroering. En zo lekker aan elkaar gepraat! Meer,meer,meer!
Leoni Jansen, zangeres

Wat heb jij een verrassende voorstelling gemaakt. je bent een ras entertainer. Jouw manier van presenteren van je repertoire vond ik bijzonder. De teksten gaan ergens over en zijn in zekere zin donkergrijs, maar je weet ze zo licht te brengen. Op naar bijvoorbeeld Bellevue! En wat ik ook zo leuk vond, is dat je op het toneel zo aantrekkelijk overkomt. Dit alles in het nette natuurlijk. Ook namens Ingeborg groetjes, Anne 
Anne Römer (vriendin) en Ingeborg Elzevier(actrice)

Heel veel dank voor deze prachtige, sprankelende, verrassende, ondeugende en hoogstaande avond. Wij zullen over je blijven praten. Heel veel succes op dit nieuwe pad, waar ook je oude kwaliteiten zo zichtbaar blijven. Je bent een ware artiest.
Ada en Heijmen (directie theater Meerzigt, Eastermar)

Wat een optreden was dat van Jeroen. Alles in zijn eentje. Heel knap. Ben wel blij dat ik de tekst ook al kon. Anders is het voor mij moeilijk om mij te focussen. Echt een top avond.
Ton