boeken

Prins van Oranje

Een boek (met cd!) voor kinderen vanaf 6 jaar door Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer. Kijk op PRINS VAN ORANJE.

Daarom-is-geen-redenDaarom is geen reden

Jeroen’s gebundelde columns heruitgegeven als boek en e-book

Lust is de enige biologische voorwaarde tot ouderschap; krankzinnig! Waar ouderschap onbaatzuchtigheid en toewijding vraagt, wordt op het toelatingsexamen alleen getoetst of je een zaad- en een eicel bij elkaar kunt krijgen. Dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden. Geen wonder dat ieder kind de eerste twintig jaar van zijn of haar leven opgescheept zit met ouders die zich voortdurend afvragen of ze het wel goed doen. Die arme zielen hebben er immers niet voor doorgeleerd.

En die kinderen groeien ondertussen maar door: zo hard dat je nauwelijks de kans krijgt om het allemaal te onthouden: de eerste vraagzin; het eerste doelpunt; de eerste machteloze draai om zijn oortjes. Ze verwaaien in de cycloon die Ouderschap heet. Gelukkig schreef Jeroen Kramer het allemaal op in zijn columns voor o.a. Onze Taal en J/M. Het resultaat is een bonte verzameling ontroerende anekdotes en ironische bespiegelingen.

Natuurlijk een uitstekend kado-idee voor aanstaande of verse vaders, en hier on-line te bestellen als paperback of als e-book:

PAPERBACK                   e-BOOK

prijs: € 8,10                     prijs: € 5,38

boek
ebook

De nieuwe kleren van de keizer

Hoorspel door Jeroen Kramer, met de stemmen van Kees Prins, Annet Malherbe en Jeroen Kramer. Met liedjes op muziek van Paul Hock en Ronald Schmit. Uitgegeven door Rubinstein.