Added by on 1 mei 2013

kunst en cultuur
Voor AT5 trok ik een seizoen lang in een privé-tram door Amsterdam om acteurs, musici en schrijvers en beeldend kunstenaars te interviewen voor mijn programma Lijn 5. Of ik nodigde ze bij mij uit in café het Meterhuis in Haarlem, van waaruit ik voor TVNH mijn cultuurtalkshow Hoogspanning presenteerde.

actualiteiten

MiddagEditie was een dagelijkse nieuwsrubriek rond lunchtijd die live vanuit studio de Plantage in Amsterdam werd uitgezonden. Actualiteiten en achtergronden in reportages en studiogesprekken. Heb ik vier jaar gedaan, in wisseldienst met Felix Meurders, Hanneke Groenteman, Inge Diepman en Harmke Pijpers. Voor de Wereldomroep-televisie (BVN) deed ik (eveneens vier jaar lang) iets soortgelijks, twee live-uitzendingen per week, voor het programma Studio NL. Voor TV-Noord-Holland presenteerde ik hun eerste seizoen het TVNH-journaal.

Comments are closed.