Nederlandse stemacteur met eigen studio  EN DE FR

direct contact:   +31655182520 of mail

levering binnen 24 u

incl. studio en optionele nabewerking

extra optie: audio + video mastering

verlaagde tarieven!

Engelse voice-over

Behalve Nederlandse doe ik ook Engelse voice-overs. Ik ben nu eenmaal anglist, zoals dat heet. Mijn accent is Brits, maar als het moet roer ik er zo een snufje Dutch doorheen. Geloof het of niet, maar soms willen klanten juist een accent dat niet al te Brits of Amerikaans klinkt. Voor een snel overzicht van mijn Engelse demo’s, klik op Kramerthevoiceactor.com.

direct contact

Als we niet samen in de studio zitten, is een telefoontje vooraf over de gewenste ‘tone of voice’ wel zo efficiënt. Ik lees een stukje voor, net zo lang tot jij tevreden bent. Live-regie via bv. Zoom, SourceConnect of SessionLinkPRO kan ook. Uiteindelijk klinkt het precies zoals je in je hoofd had. Of beter!

verder lezen

meedenkend

Een doctoraal Engelse taal- en letterkunde, liedjesschrijverij en een stapeltje achtergrondartikelen voor kranten en tijdschriften en columns maken mij bovendien een betrouwbare meedenker. Ik signaleer inhoudelijke ruis en stilistische of grammaticale uitglijders, en verzin een alternatief waar je bij zit. Ook als het ineens toch korter moet, of beter moet ‘bekken’.

tarieven

Online video: vanaf € 175.

E-learning, 30 minuten: € 420

TV-commercial, landelijk: € 700

Hoe groter de opdracht, hoe voordeliger de tarieven. Bereken zelf de kosten aan de hand van de prijslijst.

voice-over demo op maat

Nu alleen nog jouw klant overtuigen? Ik spreek gratis een stukje proeftekst in. Mail me het script, dan bellen we even over de ‘tone of voice’, en even later heb je een mp3-tje in je mail.

POWERED BY HUMAN INTELLIGENCE