NEDERLANDSE VOICE-OVER / STEMACTEUR JEROEN KRAMER

voice over Nederlands

 EN / DEU / FR

nederlandse voice-over Jeroen KramerAls voice-over ben ik niet alleen te horen in commercials op radio en televisie. Ook ben ik de stem in talloze bedrijfsfilms, luisterboeken en documentaires. En spreek ik audio-tours en e-learning modules in. Letterlijk duizenden  stemmencastings  zijn uitgekomen bij mijn stem.

  • 20+ jaar ervaring

  • direct contact

  • levering binnen 24 u

  • profi studio inbegrepen

opdrachtgevers:

Snel schakelen? Bel  +31655 182520 of mail mij. Check alvast de prijslijst en beluister de downloadbare stemdemo’s en imitaties hieronder. Ik ben trouwens dol op complimenten, en die lees je in de reviews. Of  pak er even een koffie bij en blader een uurtje door mijn portfolio…

voice-over inclusief studio

Uiteraard bezoek ik vaak en veel studio’s. Maar ook vanuit mijn eigen ProTools-geluidsstudio lever ik audio van topkwaliteit. Zonder bijkomende studiokosten. Meestal binnen 24 uur, vaak dezelfde dag nog. Tegen een meerprijs maak ik ook een eindmix met muziek en/of soundfx.

direct contact

Als we niet samen in de studio zitten, is telefonisch overleg vooraf over de gewenste ‘tone of voice’ wel zo efficiënt. Ik doe een stukje voor, net zo lang tot jij tevreden bent. Live-regie via Skype of SourceConnect Now kan ook. Uiteindelijk klinkt het precies zoals je in je hoofd had. Of beter!

veelzijdig

Voice-acting doe ik al meer dan twintig jaar. Door mijn brede ervaring voor de camera (Het Klokhuis en het Sinterklaasjournaal), actualiteiten, kunst- en cultuurprogramma’s, en gastrollen in TV-seriesals ONM en GTST) en achter de microfoon beschikt mijn stem over een veelheid aan registers – van jeugdig enthousiasme tot vertrouwenwekkende warmte. Van zakelijke no-nonsense tot uitzinnige gekte.

meedenkend

Een doctoraal Engelse taal- en letterkunde, liedjesschrijverij en een stapeltje reisartikelen en columns maken mij bovendien een betrouwbare meedenker. Ik signaleer inhoudelijke ruis en stilistische of grammaticale uitglijders,  en verzin een alternatief waar je bij zit. Ook als het ineens toch korter moet, of beter moet ‘bekken’.

Engelse voice-over

Behalve Nederlandse doe ik ook Engelse voice-overs . Mijn accent is onberispelijk Brits, maar als het moet roer ik er zo een snufje Dutch doorheen. Geloof het of niet, maar soms willen klanten juist een accent dat niet al te Brits of Amerikaans klinkt.

 voice-over demo op maat

Nu alleen nog jouw  klant overtuigen? Ik spreek gratis een stukje proeftekst in. Mail me het script, dan bellen we even over de ‘tone of voice’, en even later heb je een mp3-tje in je mail.

Lees hier een interview over mijn vak door Maarten Dallinga van het NRC.

downloadbare stemdemos:


imitaties:


.

voice-over Jeroen Kramer