Luisterboeken

Als stemacteur heb ik inmiddels bijna twintig luisterboeken ingesproken. Thrillers, fantasy, kinderboeken… Al zou je met mijn luisterboeken in je oor op en neer naar zuid-Spanje rijden, dan nog had je ze lang niet allemaal gehoord.

He Jeroen,
Ik wilde je gewoon even laten weten dat ik nu naar het boek De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine luister.
Ik geniet zo van de verhalen door jouw stem! Ik hoor de personages, zonder dat je overdrijft. Het tempo is prettig en je stem is echt fijn om naar te luisteren.
Groetjes, Esther 

Beste Jeroen,
Graag willen we je laten weten dat we al sinds jaar en dag genieten van je luisterboek Karlsson van het Dak. De kinderen en wij ook, kunnen hele delen citeren. En we moeten telkens lachen om de onverstoorbaar narcistische Karlsson en de reactie van Erik. Met het verstrijken van de jaren zie je bij de kinderen ook de kwartjes vallen welk vlees ze eigenlijk in de Kuip hebben. En dat alles genadeloos fijn voorgelezen door jou.  Dank je wel. Ook deze vakantie ga ‘je’ weer mee met ons op reis.

Met hartelijke groet, Fam. van V.

De meeste boeken staan ook op Storytel. Klik op het logo voor een overzicht.

Storytel


Als je een luisterboek ‘live’ voordraagt, noemen we dat natuurlijk gewoon voorlezen. Dit was een heerlijke voorlees-uurtje in het openluchttheater van de Efteling. Ik lees ‘de Nieuwe kleren van de keizer’ voor, in de traditionele versie (dus niet mijn hoorspelbewerking).