winkel

cd cover miljoenen idiotencd: Miljoenen idioten

Schoonheid en raarte strijden om de eerste plaats in Jeroen’s muzikale universum. ‘Miljoenen idioten’  bevat maar liefst 16 (eigen!) liedjes.

Bestellen: bij Jeroen (gesigneerd – € 17,00 incl. verzendkosten),  of als download bij iTunes  (€ 9,99). En ja, hij staat ook op Spotify…

Meer info: Miljoenen idioten

 

 

MV de K en ik cover dana dool

app: Mijn vrouw de koningin en ik

Tip van Sinterklaas: schoenkadootje voor de kinderen! ‘Mijn vrouw de koningin en ik’ is niet alleen een lied van Jeroen (zie de cd hierboven) – het is ook 24 bladzijdes lang een heerlijk elektronisch prentenboek. Met prachtige (bewegende!) tekeningen van Dana Dool. En als niemand wil voorlezen is het ook een luisterboek, met de stem van Jeroen.

Niet van papier, maar voor op de iPad of wat voor tablet dan ook. Voor slechts (geen vergissing!) € 2,69. Uitgegeven door Pippolo Publishing.

Bestellen: iTunes of Google Play

Meer info:: Mijn vrouw de koningin en ik

 

Daarom-is-geen-redenboek: Daarom is geen reden

Jeroen beschrijft zijn verbazing over de eerste 15 jaar van zijn vaderschap. Hilarisch, aandoenlijk, herkenbaar en verrassend. Gebundelde columns uit o.a. Onze Taal en J/M.

Verkrijgbaar als papieren boek en als e-book. € 9,99/€ 6,99

Bestellen: ebook of paperback

Meer info: Daarom is geen reden

 

 

 

 

hoorspel: De nieuwe kleren van de keizer

Geen voorleesboek maar een echt ouderwets hoorspel!  Of eigenlijk zelfs een soort musical, want er wordt ook gezongen. Geschreven door Jeroen Kramer, onder regie van Kees Prins. Met de stemmen van Kees Prins, Annet Malherbe en Jeroen Kramer. Voor kinderen, ouders en grootouders.

Verkrijgbaar als cd en download.  € 12,95/€ 10,35

Bestellen: luisterboeken.nl

Meer info: De nieuwe kleren van de keizer